Single Post

Shoppen in Lochem

Lochem zit vol met ontzettend leuke winkels. Van grote namen tot leuke speciaal zaken en boetiekjes. In Lochem is het gezellig winkelen met gevarieerd winkel aanbod. Hier een lijstje van een paar aanraders in Lochem. Welke winkel staat er boven aan uw lijstje?

Huiskesmode: Hier kunt u verschillende soorten merken verwachten, voor hem en voor haar. Ze variëren van trendy en hip tot modern en klassiek. Dat betekend dus voor ieder wat wils! Hier bent u gegarandeerd op oprechte persoonlijke aandacht. U vandaan met lege handen!
Markt 15a, 7241 AA Lochem

Tante Pos: Bezoek deze ontzettend mooie en sfeervolle kledingzaak en geniet van de totale winkel belevenis. Tante Pos verkoopt tweedehands kleding, dat betekent dus beter voor de portemonnee én voor het milieu. Ook verkopen ze ontzettend leuke hebbedingetjes.
Molenstraat 1, 7241 AD

Lady Leads Lochem: Ook hier kunt u terecht voor toffe kleding voor hem en voor haar. Hier vindt u talloze merken, zoals: Loavies, Levi’s, Superdry, Ballin etc. Ze hebben hun best gedaan om er voor te zorgen dat er plezierig gewinkeld kan worden door middel van vriendelijk personeel, de uitstraling en door iets extra’s toetenvoegen aan de collectie.
Bierstraat 32, 7241 AJ Lochem

Qinn Wom enswear: Een bijzondere dames modezaak vind je vooral de wat duurdere merken. Alle merken zijn perfect met elkaar te combineren. Elke week wordt de winkel aangevuld met nieuwe items. U wordt geholpen door een vakkundig team.
Molenstraat 9, AD Lochem

Natuurlijk zijn er nog veel meer bijzondere en leuke winkels in Lochem.

Leave a Reply: