8-uurs Vergaderarrangement – Bijeenkomen in de natuur

Bij het 8-uurs vergaderarrangement is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie en thee
  • Vergaderzaal gedurende de dag
  • Een heerlijke verzorgde lunch
  • Koffie en thee op de zaal

Prijs: € 45,00 p.p. op basis van 8 personen. 

De prijs van het 8-uurs vergaderarrangement is geldig tot en met 31 december 2021.

Vergaderen te midden van de natuur

Vergader in de natuur nabij de historische stad Lochem in de Achterhoek. Inhaleer de frisse buitenlucht en maak u klaar voor een inspirerende vergadering of zakelijke bijeenkomst. 

Sfeervolle vergaderlocatie in de Achterhoek

De zaal waar uw vergadering of zakelijke bijeenkomst plaatsvindt biedt plaats aan maximaal 100 gasten. U kunt aangeven welke opstelling is gewenst en van welke faciliteiten u gebruik zal willen maken. De faciliteiten die worden aangeboden zijn: beamer, projectiescherm en flipover.

Tijdens de vergadering of zakelijke bijeenkomst kunt u genieten van een kop koffie of thee. Bovendien zal er een break worden ingelast. Geniet tijdens de break van een heerlijke lunch.

De prachtige omgeving

In de directe omgeving van deze locatie, met zijn typisch coulisselandschap, is veel te zien en te genieten. Voorbeelden zijn het dorp Gelselaar met uitspanning/museumboerderij Erve Brooks, het stadje Borculo met vele musea, het stadje Diepenheim met haar fraaie kastelen en natuurlijk niet te vergeten het naburige Zwiep. Zwiep is vooral bekend van de Witte Wieven en de fraai gerestaureerde molen.