Single Post

Shoppen in Lochem

Lochem zit vol met ontzettend leuke winkels. Van grote namen tot leuke speciaal zaken en boetiekjes. In Lochem is het gezellig winkelen met gevarieerd winkel aanbod. Hier een lijstje van een paar aanraders in Lochem. Welke winkel staat er boven aan uw lijstje?

Winkels

Huiskesmode en Dekker Mannenmode: Hier kunt u verschillende soorten merken verwachten, voor hem en voor haar. Ze variëren van trendy en hip tot modern en klassiek. Dat betekent dus voor ieder wat wils! De winkel staat voor oprechte persoonlijke aandacht.
Adres: Markt 15a, 7241 AA Lochem

Tante Pos: Bezoek deze ontzettend mooie en sfeervolle kledingzaak en geniet van de totale winkel belevenis. Tante Pos verkoopt tweedehands kleding, dat betekent dus beter voor de portemonnee én voor het milieu. Ook verkopen ze ontzettend leuke hebbedingetjes.
Adres: Molenstraat 1, 7241 AD Lochem

Lady Leads Lochem: Ook hier kunt u terecht voor toffe kleding voor hem en voor haar. Hier vindt u talloze merken. Ze hebben hun best gedaan om er voor te zorgen dat er plezierig gewinkeld kan worden door middel van vriendelijk personeel, de uitstraling en door iets extra’s toe te voegen aan de collectie.
Adres: Bierstraat 32, 7241 AJ Lochem

Qinn Womenswear: Een bijzondere dames modezaak waar met zorg de collectie is samengesteld. Alle merken zijn perfect met elkaar te combineren. Elke week wordt de winkel aangevuld met nieuwe items. U wordt geholpen door een vakkundig team.
Adres: Molenstraat 9, 7241 AD Lochem

Natuurlijk zijn er nog veel meer bijzondere en leuke winkels in Lochem.