Single Post

Brasserie Floris

De brasserie bevindt zich in Het oude stationsgebouw wat het een bijzondere plek maakt om te dineren. Ook leuk voor uw eigen feesten of partijen. Ze beschikken over een groot assortiment van gerechten en hebben een gevarieerde menukaart. De brasserie is makkelijk bereikbaar. De ideale plek om even te dineren tussen het reizen door of wanneer u op de trein moet wachten. Ook de dorpsgenoten zijn laaiend enthousiast over dit heerlijke restaurant.

Feesten & partijen

Bij de brasserie heeft u keus uit verschillende arrangementen wanneer u met een groep vanaf 25 personen bent. Door middel van uw wensen en eisen wordt er bedacht wat het perfecte bij uw bijzondere gelegenheid past. Denk bijvoorbeeld aan een borrel, een receptie, buffetten, Walking Dinners of Hight Tea & High Wine. Afhankelijk van de grootte van de groep en de activiteit is er keus uit verschillende ruimtes. Bijvoorbeeld het restaurant op de begane grond, de sfeervolle fide, of op de eerste verdieping, de gezellig ingerichte Bodega.

Heerlijke take away

Wanneer u geen zin heeft om te koken kunt u hier heerlijke take away gerechten afhalen om vervolgens weer lekker op de bank te ploffen. Ook zijn ze makkelijk op te warmen via de magnetron. Wanneer u een half uur van te voren belt met uw bestelling is het klaar wanneer u het op komt halen!

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m zondag: vanaf 17:00 uur

Locatie

Brasserie Floris
Stationsplein 1
7241 CV Lochem
Tel: 0573-257325
E-mail: info@brasserieflorislochem.nl
www.brasseriefloris-lochem.nl

Leave a Reply: