Image Alt

Vergaderen

Vergaderen in een prachtige omgeving

Zit u regelmatig in vergaderingen? Of bent u op zoek naar een geschikte locatie?
In Montferland kunt u op meerdere locaties vergaderen en mogelijk kunt u na de vergadering de prachtige omgeving van Montferland ontdekken.

Vergaderlocaties in Montferland

4 uur landelijk vergaderen op een verbouwde boerderij: wilt u vergaderen in een prachtige omgeving met een heerlijk uitzicht. In de Havezathe kunt u met 2 tot 50 personen komen vergaderen in een van de drie vergaderzalen. Uitwijken kunt u naar buiten waarbij een prachtig wijds uitzicht over de Montferlandse bossen en landerijen.

Herenkamer: in huiselijke sfeer vergaderen met maximaal 12 personen. Deze vergaderruimte is uitgerust met beamer, scherm en flip-over. Wilt u na de vergadering dineren? In de vergaderruimte kunt u genieten van Private Dining met 16 personen.

Graanschuur: met 40 personen kunt u vergaderen in deze ruimte die is uitgerust met beamer, scherm en flipover. Vanuit de ruimte heeft u een prachtig uitzicht over de Vethuizense landerijen en de Montferlandse bossen. Deze ruimte kunt u combineren met ’t Gebint als subzaal.

’t Gebint: een klein ruimte voor maximaal 6 personen. Deze ruimte met als blikvanger de orginele oude Gebinten van de Graanschuur heeft een wijds uitzicht over de landerijen van Vethuizen met in de verte de boslijn van Montferland. De ruimte is uitgerust met een LCD scherm en flip-over.

12 uur vergaderen op een unieke locatie: de unieke locatie is geschikt voor meetings, vergaderingen, trainings, workshops en seminars. De locatie kunt u gemakkelijk bereiken via de A12, A18 of via het treinstation in Doetinchem.

De 3 vergaderzalen zijn voorzien van beamer, flip-over en gratis Wifi voor u en uw gasten. De vergaderzalen zijn geschikt van 6 tot 40 personen. Tijdens het vergaderen kunt u genieten van een uitgebreide lunch en onbeperkt koffie,thee en water. De vergadering sluit u af met een 3-gangenmenu van de chef in het restaurant.

Vergaderen en overnachten in een Havezathe: kom meerdaags vergaderen (32 uur) op een prachtige verbouwde boerderij. De Havezathe heeft 3 vergaderzalen die zijn uitgerust met beamer, scherm, flip-over en LCD scherm.

Tijdens het meerdaags vergaderen overnacht u in een comfortabele hotelkamer en kunt u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet midden in de natuur. Tijdens de vergaderingen kunt u genieten van uitgebreide lunches, onbeperkt koffie/thee/water, Achterhoekse lekkernij en 3-gangenmenu van de chef in het restaurant.