Image Alt

Dagje uit

Dagje uit in de natuurschoon

Bent u een natuurliefhebber en houdt u van fietsen, kom naar Montferland. Montferland en omgeving is een walhalla en u kunt hier uw hart ophalen. Voor iedere fietser is de prachtige omgeving geschikt. Als recreatieve fietser kunt de groenwitte bordjes van het fietsknooppuntennetwerk volgen en u zult verrast worden door de prachtige omgeving. De sportieve fietser kan de stevige beklimmingen aangaan en als mountainbiker kunt u crossen over onverharde paden, steile hellingen en uitdagende afdalingen.

.

Ontdek fietsend de prachtige omgeving

Midweek fietsen in Montferland:  in een midweek kunt u de schitterende omgeving ontdekken en genieten van de natuur. De omgeving biedt sfeervolle dorpen en steden die zeker een bezoek waard zijn. De steden Doetinchem, Zevenaar en Arnhem bevinden zich binnen een straal van 30 kilometer. Stap op de fiets richting Arnhem en breng een bezoek aan Burgers Zoo of naar Doesburg en bezoek het Mosterdmuseum.

U overnacht in een sfeervolle hotelkamer waarbij u uitzicht heeft op de prachtige Montferlandse natuur en kunt u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet en 3-gangendiner op de dag van aankomst.

3 Dagen fietsen in Montferland: genieten van de prachtige omgeving en verblijven op een Havezathe waarbij u uitzicht heeft op de Montferlandse bossen. Vanuit het hotel bent u binnen enkele minuten in de natuur en bosrijke omgeving.

Overnachten in een historische Havezathe die is omgetoverd tot een sfeervol hotel. Drink een kopje koffie of thee in de lounge met openhaard of op het sfeervolle terras. Wanneer u bent uitgerust kunt u genieten van een ontbijt, zodat u met een volle maag op pad kunt gaan. Stap samen op de fiets en breng een bezoek aan Kasteel Bergh of de hanzesteden Zutphen en Doesburg. ’s Avonds laat u zich verrassen tijdens een 3-gangenverassingsdiner.

Ontdek Montferland in 3 dagen: in 3 dagen kunt u de parel van de Achterhoek ontdekken. De omgeving biedt voor ieder wat wils. Fiets over de fietsroutes naar culturistische trekpleisters of de sfeervolle dorpen om gezellig te winkelen.

Het hotel waar u zult overnachten ligt aan de voet van de Montferlandse bossen en is de basis om onbezorgd te kunnen recreëren. U slaapt in een sfeervol ingerichte kamer die is voorzien van douche, toilet, wekkerradio en televisie.

In het hotel kunt u ontspannen in de lommerrijke tuin met jeu de boules baan of op het terras. In het restaurant zult u tijdens uw verblijf genieten van een 3-gangendiner.