Image Alt

Avondje uit

Heerlijk Avondje uit

Montferland is de ideale locatie om een avondje erop uit te gaan. Voor iedere doelgroep is er wel iets te beleven van het Barghse Huus tot de Magic Cabaret Theater Diner. Ontdek de vele mogelijkheden die worden geboden. Hieronder geven wij u een aantal suggesties.

Een onvergetelijke avond met deze suggesties

Workshop bonbons maken: bij Dongelmans Chocolaterie & Banketbakkerij kunt u samen met uw collega’s, familie en vrienden heerlijke bonbons maken. Wanneer u de workshop heeft gevolgd kunt u vaker genieten van de lekkere smaak van chocolade en de geluksgevoelens.

Het Barghse Huus: heeft u zin om een filmavond te houden of te genieten van een mooi theaterstuk? In het Barghse Huus, gelegen in ‘s-Heerenberg, worden het gehele jaar door films en theaterstukken getoond. Maar er vinden ook muziekconcerten plaats.

Midzomeravond in het Stadsmuseum Bergh: ieder jaar vindt op 21 juni de midzomeravond plaats in ‘s-Heerenberg. Tijdens deze avond kunt u de rituelen van vroeger bekijken, kennismaken met de oudste heks van Nederland en leert u 4 vrouwen kennen die verhalen vertellen over de geschiedenis.

Magic Cabaret Theater Diner: de hele avond zult u vermaakt worden en heerlijk genieten van het 5-gangen diner. De show is een combinatie van magische kunsten, theater en mentalisme.

Spellen uitje: ga de competitie aan met jouw familie of vrienden tijdens een pubgame, in het casino of tijdens een potje darten. Uw zangkwaliteiten kunt u laten horen tijdens de karaoke. In de Plok in Didam kunt u de diverse spellen spelen.

Filmhuis Didam: in het filmhuis worden films gedraaid voor elke leeftijd, maar ook voor ieder genre. Bij het filmhuis kunt u een speciale filmwens indienen wanneer u met een grote groep een gezellige avond wil beleven.