Single Post

Schouwburg Lochem

De schouwburg heeft een middelgrote theaterzaal en een stadslounge voor professionele- en amateurvoorstellingen en concerten, bands, jazzmiddagen en lezingen. Tevens is de schouwburg een uitermate geschikte plek voor congressen, vergaderingen, presentaties, recepties en feesten.

In de Achterhoek is dit een gezellige en moderne locatie voor een avond uit, een feest of bedrijfsevenement.

Filmhuis

Elke maand worden in het filmhuis kwaliteitsfilms gedraaid. De kwaliteitsfilms komen van Nederlandse producties, Europese arthouse cinema of uit Hollywood. De films worden zo actueel mogelijk geprogrammeerd. De data staan vast, maar de titels van het filmprogramma zijn nog niet bekend. Het filmhuis maakt gedurende het seizoen de titels bekend.

Zakelijk & feestelijk

Naast een ontmoetingsplek voor theaterliefhebbers is de schouwburg ook een geschikte locatie voor zakelijke bijeenkomsten, presentaties, recepties, bruiloften en personeelsfeesten. Een op maat gemaakt evenement kan worden georganiseerd door de kennis en ervaring op het gebied van theater en horeca.

Een evenement kan samen worden laten gaan met het theater in de sfeervol ingerichte Rabobank Theaterzaal en StadsLounge. Een optelsom van details dienen volledig geregeld te zijn om het evenement tot een succes te maken. Bij de vormgeving en invulling van het evenement wordt niks aan het toeval overgelaten. De ervaring wordt ingezet om er samen een geslaagd evenement van te maken.

Locatie

Schouwburg Lochem
Oosterwal 22
7241 AR Lochem
Tel: 0573 – 250 051
E-mail: info@schouwburglochem.nl
www.schouwburglochem.nl