Single Post

Ontspannen en genieten in een van de schoonheidssalons

Beauty Vision

Bij deze schoonheidssalon kunt u zich volledig in de watten laten leggen. Schoonheidsspecialiste Inge wil het beste resultaat behalen en u volledig laten ontspannen. Tijdens de behandeling krijgt u persoonlijke aandacht en wordt gebruik gemaakt van de beste producten. Inge werkt met producten van verschillende merken. Wilt u uw wimpers laten verven of laten harsen? Dan bent u hier aan het juiste adres.
Henri Dunantweg 73, 7242 HE Lochem, Tel: 06- 51247037, E-mail: info@beauty-vision.nl

Schoonheidssalon Bianca

Laat uzelf en uw huid verwennen met een van de heerlijke Babor-gezichtsbehandelingen. Uw huid zal na de behandeling weer helemaal stralen! U kunt bij de schoonheidssalon terecht voor uiteenlopende behandelingen aan gezicht of lichaam. Volgens de nieuwste inzichten en technieken worden huidverbetering-, huidproblemen- en anti-agingbehandelingen uitgevoerd.

In een prettige omgeving wordt u met persoonlijke aandacht behandeld. Een omgeving waarbij ontspannen en genieten centraal staat. Met een stralende huid loopt u de deur uit.
Rozenweg 23, 7241 EC Lochem, Tel: 0573 – 258 472, E-mail: info@schoonheidssalonbianca.nl

Schoonheidssalon Bettina

Bettina is al meer dan 25 jaar schoonheidsspecialiste en pedicure. De salon is gevestigd aan huis. Tevens heeft Bettina een salon in het Fletcher Hotel ‘de Scheperskamp’. Geniet van een gezichts- of lichaamsbehandeling of laat u handen of voeten verzorgen. Hoog in het vaandel van deze salon staat persoonlijke aandacht, huidverzorging, verbetering en ontspanning. Op uw persoonlijke wensen worden de behandelingen afgestemd.
Oranjelaan 5, 7242 GG Lochem, Tel: 0573 – 254 342 of 06-43039068, E-mail: info@schoonheidssalonbettina.nl